16 дек. 2007 г., 20:10

Бяла нежност... 

  Поэзия » Любовная
1255 0 31

                                                                                          

                                                                                                                                                                             

                               

                                

                   Бяла нежност в тишината,

                   пак сребрее

                   светла обич във душата.

                                 

                   В сребърната красота,

                   все милея

                   теб, нежност бяла на мига.

 

                   Бяла сребърна пъртина,

                   тихо грее,

                   зове ни пътят за двамина.

 

                   Обич красива в картина,

                   там белеят

                   косите ми сребърни зимно...

 

 

 

 

                                

 

                         

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??