2 мая 2010 г., 20:24

Бяла перла 

  Поэзия » Любовная
634 0 5

 

 

 

 

Бяла  перла

 

 

 

Бяла перла

край морето

пази  ми  сърцето.

Вятър  нежно 

роши  и  косата

далеч  стои  от  суетата .

Къде  да  скътам 

спомените  днешни ,

когато  всички  мисли 

ми  са  грешни?!

Как  да  спра

пороя  от  сълзи

когато  от липсата  ти 

тъй  силно ме  боли.

Как  да  удържа

своето  желание

в  миг  порасло

с  вълшебнто  ухание.

Морска нимфа

на  брегът  стои

знам,че  прелестна 

си  ми  ти.

За любовта  си

аз  ще  ти  говоря,

за  пороя  от целувки,

за  прегръдките  ми 

без преструвки,

за  да  тръпнеш

с  теб  какво  ще  сторя.

Блестят  очите  ми  омайно.

Аз  обичам  те  безкрайно!

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??