3 нояб. 2013 г., 11:38

Бяла риза 

  Поэзия » Другая
323 0 1

Когато ме ядосаш, и
"обичам те" се свлича,
като че риза в пламналия пясък,
и погледът ти плъзва се
по голите извивки,
това не бива да те заблуждава!

 

Защото тази бяла риза,
леко трепкаща от бриза,
съблечена, прикрива мисълта ми.
Когато наранена и фрустрирана
от теб, изричам това,
аз пазя да не те ранявам.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??