5 июл. 2011 г., 19:53

Бялата линия 

  Поэзия » Любовная
593 0 11

Душата ми-трепет

барабани по волана

и търси да зърне

сред нощния мрак

подарени съзвездия.

 

Тревожно пресмятам

в страничното огледало

отлетелите стълбове,

а светлините препускат

след бялата линия -

 

моят неслучен копнеж

- пред прага да чуя

забързани стъпки,

в нежна хармония

с твоето жадно сърце...

© Александър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??