30 авг. 2015 г., 18:37

Бяло 

  Поэзия
382 0 0

Бяло


Във едно са се слели
всички видими багри.
Кратък миг от безвремие,
застинало в стопкадри.


Бяло виждат очите ми,
малък къс пустота.
В тишината почивам си.
Приятно е, да съм пак у дома!

© Иван Бърдаров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??