30.08.2015 г., 18:37 ч.

Бяло 

  Поезия
407 0 0

Бяло


Във едно са се слели
всички видими багри.
Кратък миг от безвремие,
застинало в стопкадри.


Бяло виждат очите ми,
малък къс пустота.
В тишината почивам си.
Приятно е, да съм пак у дома!

© Иван Бърдаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??