Aug 30, 2015, 6:37 PM

Бяло 

  Poetry
381 0 0

Бяло


Във едно са се слели
всички видими багри.
Кратък миг от безвремие,
застинало в стопкадри.


Бяло виждат очите ми,
малък къс пустота.
В тишината почивам си.
Приятно е, да съм пак у дома!

© Иван Бърдаров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??