14 июл. 2010 г., 08:32

Бяло и черно 

  Поэзия » Философская
536 0 3

БЯЛО И ЧЕРНО

 

Капчица бяла боя,

пусната в баката с черна,

само за миг устоя,

преди да бъде почернена.

 

Капка от черната бака,

случайно изпусната в бялата -

само частица от мрака,

а сива направи я цялата.

© Асен Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??