14.07.2010 г., 8:32 ч.

Бяло и черно 

  Поезия » Философска
507 0 3

БЯЛО И ЧЕРНО

 

Капчица бяла боя,

пусната в баката с черна,

само за миг устоя,

преди да бъде почернена.

 

Капка от черната бака,

случайно изпусната в бялата -

само частица от мрака,

а сива направи я цялата.

© Асен Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??