1 авг. 2012 г., 20:29

Бяло облаче 

  Поэзия » Другая
445 0 2

Бяло облаче

 

Бяло тънко облаче повиках,

като птица затичано.

Като утро рано извиках

в мен да свети закичено.

 

Душата ми огнена пак го повика

струйка обич в мене да влей.

А то палаво се затича

в сърцето ми отново да пей.

 

Като слънце горещо нека да грее!

Като вода прозрачна след мен да върви!

Това облаче нека лудее,

тънко кръсче пак да люлей!

 

Това облаче светло и бяло,

което в душата ми пей,

как искам отново

с мен да се слей!

 

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря Ви Минка-радвам се,че ви е харесало.
  • Това облаче светло и бяло,

    което в душата ми пей,

    как искам отново

    с мен да се слей!
    Много ми хареса!Поздравления!
Предложения
: ??:??