16 нояб. 2020 г., 15:53

Бяло раче 

  Поэзия » Для детей, Авторская песня
270 0 2

 

Бяло раче, бяло раче

по небето плува.

Не е раче, не е раче,

Снежко танц танцува.

 

Бяло раче, бяло раче

бузките ми щипе.

Не е раче, не е раче,

сняг навред се сипе. 

 

Бяло раче, бяло раче

в нашата градина.

Не е раче, не е раче,

стъпва Баба Зима.

 

Припев:

Бяло раче, осмокраче,

бяло, бяло раче.

Бяло раче, осмокраче,

бяло, бяло раче.

 

© Хари Спасов Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??