16.11.2020 г., 15:53 ч.

Бяло раче 

  Поезия » За деца, Авторска песен
342 0 2

 

Бяло раче, бяло раче

по небето плува.

Не е раче, не е раче,

Снежко танц танцува.

 

Бяло раче, бяло раче

бузките ми щипе.

Не е раче, не е раче,

сняг навред се сипе. 

 

Бяло раче, бяло раче

в нашата градина.

Не е раче, не е раче,

стъпва Баба Зима.

 

Припев:

Бяло раче, осмокраче,

бяло, бяло раче.

Бяло раче, осмокраче,

бяло, бяло раче.

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??