25 нояб. 2021 г., 16:11

Бъди 

  Поэзия » Любовная
492 1 4

В тишината те намерих,
свита на кълбо,
обгоряла цяла във рани,
задъхваща се от любов.
Толкова ли страшно беше,
 че във тъмното стоиш?
Нима надеждата загуби, 
и си готова скрита да тъжиш?
Но, моля те,поспри.
Изтръскай се от всички мисли
и смелост събери.
На светлото излез 
и тихо си прости.
Любовта понякога боли. 
но ти си силна, разбери!
Една си ми, 
душа си ми 
и моля те бъди!

© Teodora Andreev Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??