10 янв. 2023 г., 15:05

Бъди 

  Поэзия » Любовная, Другая
593 2 3

Бъди един небесен лъч за мен сега,

любов - пътека в земния ми ден

и две октави нежна висина,

и празничен неповторим рефрен.

 

Аз зная да обичам без вина,

не правя отклонения и грешки,

защото я осмислям любовта

и я живея просто по човешки.

 

По нея аз избирам, по сърце,

така е повелено на Земята,

останалото се постига със ръце,

тъй,както се постига красотата!

 

Аделина Колева

 

© Аделина Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??