Jan 10, 2023, 3:05 PM

Бъди 

  Poetry » Love, Other
589 2 3

Бъди един небесен лъч за мен сега,

любов - пътека в земния ми ден

и две октави нежна висина,

и празничен неповторим рефрен.

 

Аз зная да обичам без вина,

не правя отклонения и грешки,

защото я осмислям любовта

и я живея просто по човешки.

 

По нея аз избирам, по сърце,

така е повелено на Земята,

останалото се постига със ръце,

тъй,както се постига красотата!

 

Аделина Колева

 

© Аделина Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??