13 окт. 2013 г., 13:55

Бъди благословена 

  Поэзия » Другая
445 0 0

                                  

Днес това е моят подарък за теб, любима. Прости ми, ако някак си те нараних...

Искам най-красивите слова на теб да подаря.

Да ти кажа как всяка вечер на Бог благодаря.

За това, че до мен застана най-прекрасната сестра.

И втора моя майка през годините, когато нашата водеше борба.

Бъди благословена, повтарям всяка вечер.

Пази я, Боже, както тя пази мене.

Прати ù ангел да я закриля

от мрак и беда...

Нека тя да не познава никога що значи тъга и самота!

Не искаш да и пратиш ангел. Разбирам, мили Боже,

та те ще станат два. Бъди благословен,а мила како,

живота си ще дам за теб, ще се

боря всеки ден, стига да поискаш ти от мен!

Бъди благословена, няма да спра до го повтарям до последния си ден!

© Моника Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??