Не ни ли омръзна?
Нима сме останали глухи и слепи?
Защо никой не дръзва?
Да бъде новият Левски..
Защото ли не смеем?
Няма ли някой достоен?
Защото не умеем?
Да потърсим,
Другари от своето време...
И всеки крие своите мисли,
И сам негодува!
Желание диво за правда -
Все по-силно в сърцето бушува!
Но времената са други,
Трудно се тръгва по незнайни пътеки!
От рано щом влачиш хомота ,
Например- панелка с ипотека!
Няма време за губене!
На смъртно легло е Майка България!!!
Светът недолюбва ни!
Единствени българите -
Да я спасим, още умеем!!!
(Макар и накрая!)
Недейте повече чака!
Ни помощи, ни еврофондове!!!
Химери - единствено краха протакат,
А децата ни - болни , умиращи чакат!
Не искайте помощ от „имащи” -
Те само ще търсят цената!
От дирещи правда, помощ поискайте! -
Подкрепа за вярната кауза...
© Просто Някой Все права защищены