Mar 31, 2011, 11:39 PM  

Българи 

  Poetry » Civilian
513 1 2

 

Не ни ли омръзна?

Нима сме останали глухи и слепи?

Защо никой не дръзва?

Да бъде новият Левски..

 

Защото ли не смеем?

Няма ли някой достоен?

Защото не умеем?

Да потърсим,

Другари от своето време...

 

И всеки крие своите мисли,

И сам негодува!

Желание диво за правда -

Все по-силно в сърцето бушува!

 

Но времената  са други,

Трудно се тръгва по незнайни пътеки!

От рано  щом  влачиш хомота ,

Например- панелка  с ипотека!

 

Няма време за губене!

На смъртно легло е Майка България!!!

Светът недолюбва ни!

Единствени българите -

Да я спасим, още умеем!!!

(Макар и накрая!)

 

Недейте повече чака!

Ни помощи, ни еврофондове!!!

Химери - единствено краха  протакат,

А децата ни - болни , умиращи чакат!

 

Не искайте помощ от „имащи” -

Те само ще търсят цената!

От дирещи правда, помощ поискайте! -

Подкрепа за вярната кауза...

 

© Просто Някой All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??