21 июн. 2009 г., 23:18

България 

  Поэзия » Другая
1059 0 3

България

Това е България,

казват, че тя същинска авария,

но това не е така,

защото не сме в атака.

 

В България ние сме се родили.

Много сме бродили,

но не сме намерили равна на България,

а тя не е авария.

© Елица Григорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??