14 нояб. 2017 г., 10:45  

*** 

  Поэзия » Любовная
451 1 3


Не те искам вече любов,
някога за тебе изгарях, 
когато на всичко човек е готов,
а старите грешки повтарях.

Не те искам вече любов,
отдавна сладкото взе да горчи ми,
сърцето затворих в железен обков,
дано някога всичко прости ми.

Не те искам вече любов,
някъде другаде радост дарявай,
отдавна романите в скрина прибрах,
на малко дори не се и надявай.

Не те искам вече любов,
а помниш ли, как за теб съм копняла,
в живота със всеки играеш на лов,
но пак си мечтая за роклята бяла.

Не те искам вече любов,
чувствам се сякаш съм стая самотна,
а в ъгъла чака там прашния стол,
но зная, това не е съдба доживотна.

© Мария Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??