23 июн. 2017 г., 10:14

*** 

  Поэзия » Другая
270 1 8

Шарено, книжно хвърчило,
вятър немирен следи,
прашни крачета подвило,
детство до мене седи.

 

Спомня класът ни немирен,
  мастило по детски ръце,
белият прах тебеширен
и перодръжка с перце.

 

 

© Надежда Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??