23.06.2017 г., 10:14 ч.

*** 

  Поезия » Друга
266 1 8

Шарено, книжно хвърчило,
вятър немирен следи,
прашни крачета подвило,
детство до мене седи.

 

Спомня класът ни немирен,
  мастило по детски ръце,
белият прах тебеширен
и перодръжка с перце.

 

 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??