8 февр. 2008 г., 10:24

* * * 

  Поэзия
595 0 1
 

Напред, назад.

Наляво, надясно.

Посоки много,

пътища малко.

Накъдето и да тръгна,

все обратно се връщам.

С различни момичета съм аз,

но само ти си в мойте очи.

Техните ръце са в мойте,

техните устни - върху мойте.

Но никоя не е нежна като теб,

никоя не обичам като теб.

И аз ги отхвърлям

и само за тебе мечтая.

И сам стоя в студената стая.

А звездите ми шепнат

"Отиди я намери".

И аз ги слушам.

И към твоя дом се насочвам.

Виждам те, там стоиш

и сърцето ми скача,

но след миг виждам,

сама ти не си.

Друг сърцето ти е пленил.

Друг в мислите ти се е настанил.

Явно той е всичко, което не бях.

Явно обичта му те прави щастлива.

Е, такъв е животът.

Щастливи бъдете.

А аз в нова посока ще тръгна

и теб в някоя друга ще търся.

© Павел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Браво,давай в същия дух.Коя те е наранила толкова много?
Предложения
: ??:??