5 дек. 2012 г., 17:45

* * * 

  Поэзия » Любовная
850 0 3

Нощем

 

Понякога е толкова дълго -

заспивам съм края.

А друг път е толкова късо -

не мога да го осъзная!

 

Понякога е толкова тихо -

чувам дъха на съседите.

А друг път е толкова шумно –

не си чувам копнежите.

 

Понякога е толкова нежно -

плача от очарование.

А друг път е толкова грубо -

почти губя съзнание.

 

Понякога е толкова синьо -

като очите ти.

А друг път е съвсем безцветно –

цвета на сълзите ти.

© Александрина Данева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??