Есента се схлупи
в шепите ми
прегорели.
От сухите пръсти
изтече
последният кълн.
Изстина
в очите ми
лятото.
Вледенени,
сълзите
изстекоха
и поникна
есенен кръст.
Камбаната
нека
диво оглася
в безпаметен танц.
© Атанас Ганев Все права защищены