4 мар. 2009 г., 06:38

Целувам те 

  Поэзия » Любовная
754 0 0

Цветенца във косите си заплитам -

Ефирни, пурпурни листенца.

Любовните стрели прелитат,

Убождат те сърцето нежно.

Вълшебно палят и обричат,

Ажурно и копнежно те опиват.

Магически в душата ти попиват.

Трептят искрици във очите.

Емоции от чувства те връхлитат.

© Малита Малита Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??