Цветенца във косите си заплитам -
Ефирни, пурпурни листенца.
Любовните стрели прелитат,
Убождат те сърцето нежно.
Вълшебно палят и обричат,
Ажурно и копнежно те опиват.
Магически в душата ти попиват.
Трептят искрици във очите.
Емоции от чувства те връхлитат.
© Малита Малита All rights reserved.