Целувам те
нощта носи мъглата като завеса
луната присветва студена
загъвам те
вечерта е още пременена,
докосвам те
ръката ми е зачервена.
Целувам те
спиш като дете сънливо
затворил устните свенливо
присветват звездите игриво
изчезват
картините сега пестеливо.
Целувам те
пиша сърцето ми е живо
редувам думите сърцати
чуват ги мислите богати
за нас и теб и любовта ни.
Целувам те
мълчанието е красиво
целувам те с плам, заспивам..
Диана Ахмакова
6 ноември в 22:20 ч. ·
© Diana Ahmakova Все права защищены