13 февр. 2010 г., 22:41

Целувка 

  Поэзия » Любовная
639 0 0

Неусетно потъвам аз в красивите ти очи,
потъвам сякаш в бездната на безкрайността,

заживявам в свой измислен свят.
Плътните ти устни ме привикват за целувка,
целувката на вечността.
Дъхът ти, тъй сладък и омаен,
пленява моите сетива,
нежен повей е на любовта.
Кожата ти, толкова нежна,
докосната е от ангелски ръце.
Тялото ти, изваяно от най-добрия майстор!,
привлича ме тъй силно то сега.
Ръцете ти, тъй силни,
но дарени с нежност и топлота,
обгръщат тялото ми с лекота.
Трепвам, сгушвам се в прегръдката ти топла,
сякаш вече нищо не може да ни раздели.

Сърцата ни събират се в едно,
телата ни преплитат се и те.
Вглеждаш се в моите очи,
докосваш устните ми с пръст.
Разбирам те без думи,
потрепервам под топлия ти допир.

Даряваш ме с ангелска целувка...

© Зорница Арие Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??