2 февр. 2020 г., 20:06

Целувка 

  Поэзия » Любовная
1053 4 9

По една ще дарявам на ден -
само сутрин докато ме гледаш
как отпивам горчиво кафе
и косите небрежно разресвам.
По едничка – да стане копнеж,
не да зъзне сама в рутината.
Не съм даденост, аз съм рефрен,
затова ме позна във тълпата.
...И веднъж ще ти казвам, че грея –
не защото затворил очи
не ще видиш зората във мене,
а защото така си щастлив.
Ще обуя обувки високи
и печат с червеникъв десен
ще поставя на твоите устни -
по веднъж… Да се връщаш при мен.

© Геновева Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??