19 янв. 2016 г., 22:18

Целувката 

  Поэзия » Любовная
3775 0 6

Онази целувка, която
разтърси света ми в основи.
Издигна ме над сивотата,
над делнични грижи, тревоги.

 

Онази целувка, която
ми вля животворна магия.
Която без дъх ме остави,
но с жажда... още да пия.

 

Онази целувка, красивата,
която ми вдъхна надежда.
Която ми даде криле,
която бе страстна, но нежна.

 

Онази целувка, която
спря времето и ме беляза.
Която бе тръпка, копнеж,
вълшебство, което ще пазя.

 

Онази целувка, желаната,
мечтаната, силно значима...
Целувката, ... твоята, ... нашата,
съдбовната, ... незабравима.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??