Леден дъх върху кожа човешка,
и очи червени от кръв заслепени,
с поглед пламен, от плам нечовешка,
жадуват живота в топли вени.
Вишневи устни, желание грешно
целуват жадно, жестоко, горещо.
Греховна мисъл, безгласно нашепва,
последни стонове в нощта прошепват.
Докосване нежно, ледена вечност,
тъмна гостенка с усмивка зловеща,
живот заменен в царство небесно
с безкраен огън, страст гореща.
Палачът бледен, надвесва се леко,
часовникът стенен, тихо отмерва.
Леден допир, жадно обсебващ –
Целувки на мрака, изгарят нежно.
© Thea Karan Все права защищены