May 15, 2020, 11:11 PM

Целувки на Мрака 

  Poetry » Love, Erotic
836 0 0

Леден дъх върху кожа човешка,

и очи червени от кръв заслепени,

с поглед пламен, от плам нечовешка,

жадуват живота в топли вени.

 

Вишневи устни, желание грешно

целуват жадно, жестоко, горещо.

Греховна мисъл, безгласно нашепва,

последни стонове в нощта прошепват.

 

Докосване нежно, ледена вечност,

тъмна гостенка с усмивка зловеща,

живот заменен в царство небесно

с безкраен огън, страст гореща.

 

Палачът бледен, надвесва се леко, 

часовникът стенен, тихо отмерва.

Леден допир, жадно обсебващ –

Целувки на мрака, изгарят нежно.

© Thea Karan All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??