18 июл. 2009 г., 20:54

Цената на любовта 

  Поэзия
508 0 2

 ЦЕНАТА НА ЛЮБОВТА

 

 Любовта не струва нищо.

 Затова е скъпа.

 Не може цена да има

 Любовта, с която ражда

 всеки плод земята;

 Водата,

 която утолява твойта жажда;

 цветето за мен…

© Албена Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??