13 сент. 2023 г., 20:14

Carpe diem... 

  Поэзия » Философская
110 0 0

По- късни ли..по- късно няма!

Било е сега!

Интересът изчезва и чаят изстива

и идва нощта..

Порастват и хората и остаряват

Животът ни свършва

Моментът пропуснал си и съжаляваш

но вече е късно

Не си действал по- рано, а си го можел

не си бил ти смел...

и риск да поемеш обмислен премерен

оставаш злочест

Затуй не отлагай ти нищо за после

а действай сега!

Бори се и следвай ти своето щастие

  Улавяй  мига!

© Росица Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??