12 июн. 2019 г., 22:31

Чадърът със зеленото око 

  Поэзия » Любовная
1252 11 12

 

Око зелено гледаше в дъжда, 
един чадър плата си бе разперил 
и под проливната вода 
усмихната жена си бе намерил. 
Тя локвите прескачаше с финес, 
танцуваше под падащите струи 
и много странно, точно днес, 
реши обувките си да събуе. 
Притихна някак си дъждът, 
по улиците нежно ромолеше. 
Май, влюби се за първи път, 
целуваше, а не валеше.

© Георги Стоянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??