20 февр. 2019 г., 07:37  

Чайка 

  Поэзия » Другая
335 0 0

В лазура трептящ на морето

оглежда се чайката бяла.

Тя бърза да стигне където

русалки пристигат на бала.

 

Където луната танцува,

звездите пристъпват напето.

Тя бърза, в облаци плува

забравила даже морето.

 

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??