8 янв. 2018 г., 10:53

Чаках твърде дълго 

  Поэзия
1512 7 12

Ако утре до мене си ти,
светлина ще огрее във мрака,
с песен славей ще ни поздрави,
появи се, не мога да чакам!

 

Разтъжих се за твоите устни,
прималява ми вече от глад,
нека шепнат със гласни си струни
тези птици, усетили хлад!

 

Изгоря и последната свещ
самотата в дома ми се шири,
ти си моят несбъднат копнеж,
а пианото свири ли, свири!

 

© Виктория Тасева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??