31 мая 2007 г., 21:18

Чакам 

  Поэзия
633 0 8
Измокриха ми се косите
от росните целувки
на морето.
Изплакаха ми се очите
от тихите милувки
на небето.

Чаках те след хилядите нощи
да се върнеш пак при мен.
Чаках те и ще те чакам още -
до края на последния ми ден.

Косите ми превърнаха се в пяна -
да кичат морските вълни.
Очите ми не виждат друго, само
цветовете на безброй дъги.

Извадих всички думи от сърцето,
не изричам вече думата "любов",
Почупих пръстите си и ръцете,
за да не пиша. Че думите са зов.

Но още чакам те. Като обесник,
който на бесилото виси.
Чакам принца си като принцеса.
Със изплакани очи...

© Стаси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??