Чакам да ми дойде музата
чакам намаленията по магазините.
чакам Бог да ме докосне
чакам нещо да се случи
чакам - безвъзмездно остарявам
обаче чакам и още се надявам
Искам да събудя заспалата принцеса
но дълбоко спи горката
(добър и е дилъра)
искам на дърво да се кача
искам в мен да върна
Дивото
искам рогатия още малко
да пояздя.!
искам да съм хипи
искам да няма омраза
искам да съм какавида
и да стана пеперудка
искам да съм водно паяче
Но съм само водна костенурка
и живея скромно във дълбокото
© Христо Манчев Все права защищены