23.06.2017 г., 10:17 ч.

Чакам 

  Поезия » Философска, Свободен стих, Друга
293 1 2

Чакам да ми дойде музата

чакам намаленията по магазините.

чакам Бог да ме докосне

чакам нещо да се случи

чакам - безвъзмездно остарявам

обаче чакам и още се надявам

Искам да събудя заспалата принцеса

но дълбоко спи горката

(добър и е дилъра)

искам на дърво да се кача

искам в мен да върна

Дивото

искам рогатия още малко

да пояздя.!

искам да съм хипи

искам да няма омраза

искам да съм какавида

и да стана пеперудка

искам да съм водно паяче

Но съм само водна костенурка

и живея скромно във дълбокото

© Христо Манчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • В най дълбокото е и най истинско. Поздрав!!
  • Христо, не се заигравай с дявола, за да не те подхлъзне и завлече... знаеш къде... Пожелавам ти Бог да те докосне! И не забравяй чие Име носиш! Носи го с достойнство! Поздравления за новата творба!
Предложения
: ??:??