2 дек. 2008 г., 13:22

Чакам е-mail 

  Поэзия » Любовная
596 0 6
Вчера исках да пиша писмо
на един мъж, вълнуващ сърцето ми,
да му кажа аз колко е лош
да мълчи като пън в интернета.

След това преосмислих яда
и си казах: "Та аз го харесвам!"
Всъщност искам от него едно -
да ми каже къде да се срещнем.

И написах му друго писмо,
със което го канех на среща.
Обеща да се видим. Уви.
Притаи се. Изчезна от нета.

Днес пък той ми изпрати писмо -
колко много задачи си имал
и не знаел дали вечерта
зарад мен толкоз път би изминал.

И се спомних аз колко боли
да очаквам писмата му жарки.
Колко думи искряща вода
за шампанско съм вземала! Жалко!

Колко намеци прах са били
във очите ми влюбено глупави,
колко нощи съня ми смути,
колко лудост и колко заблуди!

Ала още отварям със страх
пощата си във нета
и надявам се плахо, че ах!
Ще се сети за нашата среща!

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??