4 сент. 2008 г., 14:45

Чакам те... 

  Поэзия » Любовная
636 0 2
Обичам те
с двете си ръце, когато галя те до мен.
Обичам те
с очите, които бродят,
търсейки те близо до мен.
Обичам те
с душата си,
със сърцето си
и със устните ми,
чакам те,
ЕЛА!!!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??