Sep 4, 2008, 2:45 PM

Чакам те... 

  Poetry » Love
635 0 2
Обичам те
с двете си ръце, когато галя те до мен.
Обичам те
с очите, които бродят,
търсейки те близо до мен.
Обичам те
с душата си,
със сърцето си
и със устните ми,
чакам те,
ЕЛА!!!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??