24 февр. 2011 г., 21:13

Чаша чай 

  Поэзия » Любовная
1016 0 1

Обичам плътността на

твоята усмивка точно

тогава, когато те съзрях.

С чаровност тиха и блестяща

ти потопи ме в неизживян грях.

 

Нима е грях да се влюбиш?

Просто заблуждение, може би.

Но крехките маргарити

не крият заблуда на щастливите сълзи.

 

Натежалият въздух от твоите

картини от тамян спомени ражда,

танцуващи завладяващо и леко,

утоляващи моята жажда.

 

Топлината на хималайския чай,

обвивайки моето сърце,

връща плътната усмивка,

носена сякаш от хиляди ръце.

 

 

 

 

 

© Хихи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??