Ще те посрещна и ще те прегърна.
И както някога ще се усмихна.
В очите ми ще грейне пак луна -
онази, зимната.
И по-добре не питай как я карам,
а влез и тихо приседни. Почакай!
Да ти направя ли едно кафе горчиво?
Без захар и сметана -
чисто?
А после дай ми чашата си -
една циганка зеленоока
ще ти предвещае щастие!
26.02.2010г
© Ваня Все права защищены