Mar 2, 2010, 1:42 PM

Чаша кафе 

  Poetry
1335 0 5

Ще те посрещна и ще те прегърна.

И както някога ще се усмихна.

В очите ми ще грейне пак луна -

онази, зимната.

 

И по-добре не питай как я карам,

а влез и тихо приседни. Почакай!

Да ти направя ли едно кафе горчиво?

Без захар и сметана -

чисто?

 

А после дай ми чашата си -

една циганка зеленоока

ще ти предвещае щастие!

 

 

26.02.2010г

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??