Сърцето е кристална чаша,
а вътре в нея плува любовта.
Тя гледа те с очи блестящи,
ненагледни на твойта красота.
Изпиват те със поглед всеотдаен,
неизпитал още нежността,
но ти отпий от чашата кристална,
дари и малко топлина.
И нека вечно чашата да бъде пълна,
и никога не свършва радостта,
че на дъното и нетърпеливо чакат,
слабост,болка и тъга.
© Сияна Георгиева Все права защищены