29.07.2005 г., 6:41 ч.

Чаша от любов 

  Поезия
827 0 1

Сърцето е кристална чаша,
а вътре в нея плува любовта.
Тя гледа те с очи блестящи,
ненагледни на твойта красота.

Изпиват те със поглед всеотдаен,
неизпитал още нежността,
но ти отпий от чашата кристална,
дари и малко топлина.

И нека вечно чашата да бъде пълна,
и никога не свършва радостта,
че на дъното и нетърпеливо чакат,
слабост,болка и тъга.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??