Нямаме време.
И все бързаме.
А времето лети като вятъра.
Часовникът трака.
Гоним влакове.
А далече е гарата.
Тънем в мъглата.
Нямаме време.
Тичаме. Прескачаме.
И закъсняваме.
Изпуснахме жената с цветята.
Цял живот гоним часовете.
Борим се с времето.
А сме негови роби.
Непримирими. Горди.
Изпускаме мига между пръсти.
Летим. Преследваме.
С развързани връзки.
ГЕРГАНА ОСКАР
© Гергана Чолакова Все права защищены
Кратки изречения, има една плавност, думите следват предните, като бавна вълна е...
Браво!